Forside

Fra odswiki
Version fra 9. jun 2020, 11:14 af Odswiki (diskussion | bidrag) Odswiki (diskussion | bidrag) (Ugens artikel: Diskotek "Secon Floor")
Skift til: navigering, søgning

Ugens artikel: Diskotek "Second Floor"

Grønnehave Mølle sidst i 1940-erne. - Foto: Claus Marcussen, Nyk. Sj.
Foreningen Diskotek "Second-Floor", Vesterbro 24, anden sal, Nykøbing Sjælland.

Foreningen Second Floor blev stiftet 8. november 1967, og initiativtagerne var trælastekspedient Kaj Nielsen og trælastlærling Finn Arenskov.

Foreningen holdt til på anden sal i det forhenværende Grønnehave Maskinsnedkeri, som ejedes af tømrermester Vagn Jacobsen, der lejede lokalerne ud til de unge for et næsten symbolsk beløb.

Bestyrelsen kom til at består af formanden, Kaj Nielsen, kasserer Finn Arenskov, sekretær ekspeditrice Lene Andersson, og i bestyrelsen kom Ulla Nielsen.

Medlemskontingentet gælder for et år, og blev fastsat til 5 kr., mens entreindtægten bliver fastsat af bestyrelsen, og bliver nok på 3 kr.

Diskoteket havde premiere søndag den 12. november kl. 16, og henad eftermiddagen dukkede ca. 75 unge mennesker op i diskoteket.


Se også Grønnehave Mølle.

Se også Grønnehave Maskinsnedkeri.


Kilde: Holbæk Amts Venstreblad 9. og 13. november 1967.--SOC 16. nov 2013, 15:28 (CET)

Søg på Odswiki

Antallet af indholdssider på vores lokalhistoriske leksikon, Odsherred Wiki, er nu over 10.000 sider. Der er altså efterhånden gode muligheder for at finde svaret på lige dit spørgsmål om Odsherred her.

Du kan finde artikler på Odsherred Wiki ved at benytte søgefeltet til venstre eller ved at benytte en eller flere af de mere systematiske indgange nedenfor. Få adgang til flere søgemuligheder her.

Odsherred Wiki fra A til Å

A B C D E F G H I JK L M N O P Q R S T U V W 'X Y Z ÆØÅ

Alle Artikler fra A til Å

Andre søgemåder i Odsherred Wiki

Søg på kategori / emne

Se de 10 mest læste artikler

Se seneste 10 artikler

Bliv Wiki-Skribent !

Idéen med OdsWiki, er at gøre det muligt for mange mennesker at dele deres viden om forskellige områder med mange andre. Odsherred Wiki bliver først rigtig god, hvis alle med viden om dele af Odsherreds historie deler den viden med andre her på siden. Vær med til at bidrage ved at blive skribent.

Det bedste ville være, at alle bare kunne gå i gang med at skrive her og nu. Men desværre har også spammere opdaget vores side.

Vi bliver derfor desværre nødt til at bede jer oprette jer som brugere, før I kan gå i gang. I kan blive opretttet som brugere ved at sende en mail til sidens administrator Kim Mariegaard, kma@odsherred.dk.

OdsWiki er beregnet til faktuelle artikler om lokalhistoriske emner. Teksten er altså det primære - mens de uploadede foto's m.m. kun skal illustrere artiklernes tekstindhold. Brug ikke Wiki'en til visning af billeder - til det formål har vi billedgalleriet, billeder.bibod.dk.